Za zasebnega naročnika smo zasnovali prenovo počitniške hišice na obronkih prestolnice v poslovni objekt z delavnico in prostorom za poslovna druženja in snovanje idej. Stari gabarit “ptičje hišice” smo preoblikovali v sodoben objekt, ki se s tradicionalnimi materiali (les, špičak in omet v svetlih, naravnih tonih) in gabaritom spogleduje s preostalimi podeželskimi objekti v okolici. Tudi njegovo notranjost smo funkcionalno preuredili v prostore, ki služijo novim vsebinam in sodobnim principom bivanja. Pri tem smo se držali načela: s čim manj posegi iztisniti čim več iz obstoječega objekta. In dobili smo pravo lepotičko sredi narave s čudovitim razgledom na okolico.

naročnik: zasebni
vizualizacija: Via Mea studio

Vizualizacija: Via Mea studio
Vizualizacija: Via Mea studio
Fasade
Obstoječe stanje
Obstoječe stanje