mroz-hisa-on-kamniski-bistrici-01

1/ Arhitektura

Arhitektura od A do A. Od ideje do izvedbenega načrta, od objekta do interierja, nanovo ali s prenovo, lahko pa le osvežena kopalnica ali barvna študija fasade.

Prilagava tudi obširni odgovor na vprašanje na katerega odgovarjava največ – kaj je potrebno narediti ob gradnji enodružinske hiše? Koraki pred gradnjo hiše ali faze načrtovanja objekta.

Omeniva še tole – z veseljem vam po dolgem in počez izmeriva katerikoli objekt.

mroz-gross-upi-40-let-03

2/ Vizualne komunikacije

Oblikovanje vizualnih komunikacij je za naju sladica. V velik izziv nama je izoblikovati celostno grafično podobo, vizualen srž, pa naj bo to pomembna blagovna znamka, poročno vabilo ali le nagajiv slogan na majici s kratkimi rokavi. Rada se lotiva vsega, kar mora izgledati šik pa naj bo na papirju, tabli, oblačilu, vozilu … ali na svetovnem spletu. Za vas lahko spiševa tudi sočen tekst ali škljocneva primerno fotografijo.

3/ Branding in tekstopisje

Povejmo skupaj celotno vašo zgodbo. Odpirate podjetje, a ne veste kakšno ime bi mu ustrezalo? Imate vrhunski izdelek, a ne veste kako bi ga predstavili? Potrebujete atraktivno in pregledno spletno stran pa ne veste, kako to doseči?

Trd oreh? Le izziv, ki ga treva z užitkom.